fredag 1 april 2011

Tunnbrödschips

Baket hos Emma gick bra (förutom ett litet missöde så vi fick baka om...hihi). Det blev kärleksmums, gula rutor och chokladbollar.

När vi kom hem gjorde jag lite tunnbrödschips till barnen. Casper tycker inte det är så gott (vågar inte riktigt smaka bara) men Clara gillar dom och äter och dippar hela tiden.
De är så enkla att göra och lite nyttigare än vanliga chips kanske.
Testa dessa hemma.


* Sätt ugnen på 200 grader.
* Lägg bröden på en bakpappersklädd plåt.
* Ringla över lite olivolja
* Strö över valfri krydda (jag använder Havsörtsalt). Det är även gott att strö över tacokrydda eller ost och paprikapulver.
* Sätt in mitt i ugnen c:a 6 minuter tills de gått lite, lite gyllene färg
* Låt bröden svalna, pudra eventuellt över lite mer krydda och bryt i lagom stora bitar.

Lycka till!

2 kommentarer: