onsdag 18 maj 2011

Första hjälpen låda

Förra veckan fixade jag iordning en "Första hjälpen" låda som barnen kunde ha att leka med.
Det är ju så tråkigt med de här tråkiga plastleksakerna och dom vill ju såklart ha "vuxensaker". Mycket mer trovärdigt och roligare att leka med.

I denna fina "First Aid" lådan...

...lades det i våtservetter, plåster, kompresser, bomull, "axelbandage", bandage, tejp, pincett, sax, "spruta", medicinkopp, medicinflaska och en gammal muntermometer

Barnen blev nöjda och plåstrar om och ger varandra bandage. Även dockorna får lite plåster och bandage här och där. Alltid lika kul när sådana småsaker blir så uppskattade!

3 kommentarer:

  1. Men vilken rolig idé! För doktor är ju något som alla bar ÄLSKAR att leka :) Kanske ska "stjäla" din idé .. måste bara hitta en bra väska först ..
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad smart! Och så vet ju barnen precis vad dom ska göra sen om den lilla olyckan skulle vara framme :)

    Svar: Åh, ska ni?! Vad mysigt! Vi är verkligen toppennöjda med veckan i Böda förra året. Finns ju så mycket att se också och skulle det vara dåligt väder kan man ju alltid åka in i Borgholm.
    Kålmården är något både jag och sambon pratat om länge. Har inte varit där sen man var liten! Men än är Liam nog lite för liten. Kanske nästa år istället, likaså Astrid Lindgrens Värld och Legoland. Finns ju så mycket kul man kan hitta på på somrarna :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ofta är det det lilla som är roligast:)!
    Ha en fin torsdag!

    SvaraRadera