måndag 12 oktober 2009

Äntligen färdigt

Helgen har varit bra och den har gått alldeles för snabbt.

I fredags hämtade jag, Andreas och barnen upp mormor för att åka in till stan. Andreas skulle till min bror och byta däck på min bil och han släppte av mig, barnen och mormor på stan innan dess. Vi gick och strosade lite. När Andreas var färdig åkte vi till barnfavoriten McDonalds och åt lite lunch. Till Caspers glädje fick man en bok till Happy Meal och det var ju Mulle Meck -Biltvätt. Mulle Meck är ju populär här hemma och den har fått läsas många gånger i helgen.

Senare på eftermiddagen/kvällen åkte jag iväg till min kära vän Martina som fyllde 30 år. Kom hem vid 23-tiden och det är ju inte så sent... Men det tar ju tid innan man kommer i säng och...

... på lördagen var jag i Ullared-gekås och steg därför upp vid 5:30, så jag var riktigt trött.
Jag hittade en hel del kläder till barnen, höstjackor, lite leksaker som jultomten sen får komma med och lite annat smått och gott.

På söndagen var det som vanligt efter en Ullaredsdag. Jag hade migrän och låg i sängen hela förmiddagen. Vid 11-tiden kände jag mig okej och då kunde dagen börja för min del. Jag fick äntligen Andreas att sätta upp sängborden. Bilder kommer nedan. Men den där rosa randen är fortfarande kvar på korten och jag tycker att sovrummet är bättre i verkligheten än vad det ser ut att vara på korten.

Idag jobbar jag delad tur och Andreas och barnen är hemma. Så vi har bara tagit det lugnt nu när jag har varit hemma.



Såhär sover man gott

Clara leker skola. Hon radar upp "barnen" så fint och sitter sen fint precis som en fröken och berättar massa saker för dom.


Söndagsmiddagen efter barnen lagt sig. Mumsigt!

Såhär blir sovrummet. Bara sladdarna som ska fixas till. Sänglamporna inköpta i Ullared.


Andreas sida med sina feminina blomtavlor och ljuslyktor. Lampan i taket är oxå inköpt på Ullared

Min sida.
Ska dock skaffa svart sånt där runt sängen istället för det vita som är nu.


Nu är det dags för jobbet!
Kram Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar