onsdag 8 september 2010

Bamsegympa

Igår var det äntligen dags för den åh så efterlängtade Bamsegympan.
Efter vi varit på tandläkarbesöket (som för övrigt gick utmärkt och de fick t.o.m. välja 2 saker då de var så duktiga och även hjälpte tandläkaren!) åkte vi en runda förbi mormor och väntade en liten stund innan vi kunde gå till Bamsegympan.
Barnen var så förväntansfulla! Det var många barn, 21st + föräldrar i denna otroligt lilla gympasal. Caspers bästa och favorit lekkompis på dagis är en tjej och hon kom direkt fram till Casper och de tog varandra i handen och sprang iväg och lekte innan gympan kom igång. De var nog inte 30 cm ifrån varandra under hela gympan. Så sött! Clara sprang oxå och lekte med de andra barnen.
Sen kom gympan igång och det var först lite info och sedan började gympa leken. Det var övningar, spring till musik, hinderbana m.m. Föräldrar fick vara med nu i början. Det var riktigt roligt och barnen tyckte ju det var otroligt roligt med allting. De lyssnade duktigt när gympaläraren berättade vad som skulle göras och hjälpte till att plocka fram till hinderbanan och att plocka undan. Casper blev ledsen och började gråta en gång... Och det var när vi samlades i slutet och han insåg att det var slut. Då började han gråta och jag fick förklara att vi skulle hit många fler gånger, men att man inte kunde stanna längre just denna gången...hihi
Allt var verkligen på barnens villkor och detta var en jättebra och rolig sak för barnen. Det är inte så mycket som händer här i Åryd annars så detta var super. Detta kommer vi nu att gå på varje tisdag.

Efter frukosten idag åkte vi bort till frisören och jag och Clara klippte oss. Blev bra.
På morgonen frågade vi om inte mormor ville komma och äta middag med oss och det tackade hon gärna ja till. Så vid middagstid kom mormor och åt och sedan spelade vi även lite spel.

Ikväll ska det förhoppningsvis bli tredje gången gilt. Jag menar alltså mina försök till att bli lite blondare. Jag känner i och för sig att katastrofen är nära, men jag tänker iallafall göra ett sista försök. Funkar inte detta så blir det antingen frisören eller brunett för alltid.


Clara på hinderbanan
(svårt att ta kort då de är i rörelse hela tiden)

Casper går balansgång. Jätteduktig var han

Spelar spel 

 Barnen är koncentrerade när dom spelar dataspelen som dom fick i födelsedagspresent

 Roligt när man gör rätt och vinner



Kram Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar