måndag 3 augusti 2009

Ankomsten

Vi befinner oss nu på Öland, bredvid zebror, gnuer och strutsar. Stugan är jättemysig och väldigt bra planerad.
På vägen hit stannade vi till på Ikea i Kalmar, tittade lite och åt middag. När vi kom fram till stugan stod vi och tittade på zebrorna och de andra djuren som vi bor jämte. Vi har en lekplats precis bakom och där lekte vi lite innan vi åkte och handlade lite. Skulle grilla lite och engångsgrillen vi köpt ville inte alls vara med. Vi gick låna en campinggrill av en granne istället:) Vi sa att vi idag ska köpa en egen grill. För vi kommer väl grilla nån mer gång iallafall. Var så mysigt när vi satt där allihopa och åt våra goda köttbitar. Jag kunde äntligen slappna av:)

På tal om stugor så har jag länge velat ha en sommarstuga antingen på Öland eller i Halmstad. Va skönt att ha en stuga som man kan koppla av i där det inte finns en massa måsten hela tiden. Man kan njuta mer av sommaren och ta det i sin egen takt och barnen kan springa ännu mer fritt
Jag har dock en del krav på stugan... Det ska vara ordentlig toalett och dusch (inget utedass här inte), den ska gärna ligga lite avsides och gärna jämte typ lite kossor och hästar. Liten och mysig ska den vara och inte för stor och så ska den vara så billig som möjligt.
Det var väl inte alltför höga krav?
Nån som vet nån som är till salu?...hihihi

Idag efter frukosten ska vi gå in på djurparken och kommer vara där i stort sett hela dan. Roligt!

Kram Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar