lördag 30 januari 2010

Magsjukan eller inte???

En änsålänge lugn helg.
Igår kunde vi inte hitta på så mycket, för Casper mådde inte så bra. Han började att klaga på magen igår morse och det första jag tänkte var faktiskt magsjukan.
Vi skulle egentligen besökt barnens kusiner Stina, Harry och Alfred, men vi fick ringa och boka av det. Visste ju inte var det var som var på gång.
Sen började han iallafall hosta och han spydde upp lite slem. Spydde upp lite slem då och då på morgonen och när det sedan blev bättre på förmiddagen så fick han lite diarré istället. 
Men han mådde hur bra som helst annars och verkade inte berörd överhuvudtaget. 
Redan senare på eftermiddagen var magen som vanligt igen.
Vi försökte hålla honom inne igår, men det var inte så lätt. Clara och Andreas var ute och lekte en stund och Casper tittade på dom genom fönstret och skrattade åt dom. Sen la han huvudet på sne och sa med den mjukaste röst:
-Snälla mamma, kan jag inte få gå ut och leka.
Det gick ju bara inte att säga nej, så han fick självklart gå ut och leka i snön och springa runt i gångarna som Andreas gjort. Annars stod dom ju med snön upp över knäna och det var inte så lätt att gå i. Otroligt vad mycket snö det har kommit alltså.
Så om det verkligen var magsjukan är jag inte så säker på faktiskt. Kändes mer som han hade ätit nått tokigt... Varken jag, Andreas eller Clara har känt nått heller så jag vet inte riktigt vad det var. Han var ju så pigg hela dagen och åt i stort sett som vanligt utan att det kom upp.

Idag så har vi iallafall försökt att åka lite pulka i en backe lite bortanför vårt hus. Men det var ingen bra snö att åka pulka i så det blev istället att dra pulkorna till affären och köpa lördagsgodis.
Sen blev det en eftermiddag framför tv:n med lite godis.

För tillfället är Andreas inne och hyr film och köper pizza. Känns inte som vi gjort oss förtjänta av det, då vi inte gjort någonting av det vi tänkt. Men vi tänkte att vi tar det som en liten belöning i förskott. Så imorgon får vi ta och göra oss förtjänta av det istället.
 
Kram Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar