lördag 12 september 2009

Sjukan fortsätter

Åhh, sjukan verkar aldrig ta slut. Casper mår nu fin fint, jag börjar bli bättre, bara lite ont i halsen och ryggen.
Men nu är det Claras tur tydligen. Hon hade feber i morse... Fattas bara att det 3:e barnet d.v.s. sambon oxå skulle bli sjuk.

Det är sån skillnad när Casper och Clara är sjuk. Casper är precis som en liten bebis. Kan inte lämna honom ur sikte en sekund, man ska hela tiden vara nära och gosa och hans plats är soffan hela dagarna när han är sjuk. Man ska hämta allting åt honom, maten ska han ha i soffan annars äter han ingenting. Är det inte typiskt killar alltså?
Clara tål mycket högre feber och idag har hon 39graders feber, men är uppe och springer nästan som vanligt. Hon sov dock en stund på förmiddagen, men sen dess har hon varit igång. Hon har suttit vid matbordet och ätit bra. Sitter nu och pusslar. En sak som man dock märker när hon har feber är att hon är "lite" tystare än vanligt. I vanliga fall är hon inte tyst en sekund...hihi


Igår åkte jag och mormor ut och plockade sådana här...


En massa röd/gul trumpetsvamp!

Hittade faktiskt även några trattkantareller (syns lite i bakgrunden)

Att plocka dom är roligt, men att rensa dom är en annan sak. Detta har jag hållt på med i förmiddags och jag har fortfarande lite kvar som ska göras. Men vad gör man inte för den goda svampens skull?

Kram Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar