fredag 20 november 2009

En sjuk, en frisk

Lite uppdatering efter gårdagens spruta och biverkningar.
Clara har fortfarande feber. Hon fick ju alvedon när hon la sig igårkväll och hon vaknade sen vid strax efter 23. Hon hade feber och klagade på lite magont och ont i armen. Hon var hes och hade lite hosta. Så hon fick alvedon och fick ligga i våran säng. Sen vaknade hon vid 04:40 och hade jätteont i armen igen och febern var över 39grader. Så det fick bli alvedon igen.
Nu på morgonen har hon bara nämnt att hon har lite ont i armen, ingen direkt hosta, men febern ligger fortfarande på 39grader.
Nu ligger hon i soffan med filtenn på sig och tittar på "Lotta flyttar hemifrån". Men hon vill inte titta på när Lotta är arg på sin mamma och säger Dumma mamma. Det tycker hon inte om och det vill hon spola förbi. Det gillar vi!

Casper är pigg som en nötkärna. Han har varken klagat på ont i armen och han har ingen feber. Hoppas att det inte kommer nån senare heller.

1 kommentar:

  1. Synd att Clara fick feber av spruten, hoppas det går över snart. De säger att de som får biverkningar av spruten kan ha det upp till tre dagar som längst. Hoppas att ni får en trevlig helg!/Anna

    SvaraRadera