söndag 7 mars 2010

Host, host

Det blir ytterliggare en dag att ta hand om sjuka barn. Clara är fortfarande väldigt förkyld och Caspers hosta har blivit sämre igen. Hostan blev bättre i torsdags, på fredagskvällen blev den sämre igen och igår blev det ännu värre. Idag hostar han i stort sett konstant och jag ringde till jourläkarcentralen nu på förmiddagen så vi fick en tid vid 13:00. Han får väl förhoppningsvis kortisontablett och sen andas i deras mask istället. Det brukar hjälpa.
Hans astmamediciner som han fått varje dag sedan han började bli snuvig verkar inte hjälpa och man känner sig så hjälplös när han nu hostar så mycket att han nästan spyr. Det enda man kan göra är att försöka ge honom astmamedicinen, sitta och hålla om och trösta honom. Stackarn. han är ju så trött hela dagarna och sitter framför tv:n stora delar av dagen.
Hoppas att det blir bättre efter läkarbesöket i eftermiddag.
Han får iallafall vara hemma från dagis imorgon, Clara likaså. Jag jobbar delad tur imorgon och som tur är så är mormor ledig och kommer hit och passar dom ett par timmar på morgonen och kommer sen tillbaka på eftermiddagen när jag börjar vid 15:30.

Kram Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar