söndag 17 april 2011

Lång väntan och halsfluss

Ja, nu är vi hemma efter 3 timmars väntan och 1½ minuts undersökning på jourläkarcentralen. Riktigt dåligt att det ska vara så. Stackarn hade ju så ont trots alvedon. Och alvedonet gick tillslut ur kroppen och man kände hur febern steg medan vi satt och väntade.

Clara som tillslut somnade under den långa väntan

Tillslut fick vi komma in i ett undersökningsrum och man tycker att de borde komma ganska snart när man väl kommer till ett undersökningsrum. Men där fick vi ändå vänta i 40 minuter innan läkaren kom. Så Clara hann somna och sova i en halvtimme i mitt knä. Hon hade sin lilla snuttefilt hela tiden så den kunde jag lägga över henne.
När läkaren väl kom och undersökte henne var det inte direkt så mycket att prata om. Hon var riktigt röd, irriterad och svullen i halsen. Något halsprov behövdes inte tas. Så det blir nu en kur på kåvepenin i 10 dagar.

Fick åka till Maxi Samarkand och hämta ut medicinen. Oxå en dum grej. Att man ska behöva gå in i ett varuhus, fullt med folk, med ett sjukt barn för att hämta ut medicin. Dumt dumt.

När vi väl var hemma strax innan 21 så var hon så hungrig så lite yoggi fick hon ner innan läggdags. Sen somnade hon på 2 minuter. Min stackars lilla gumsa!

Så imorgon är det en vab-dag och det blir nog så att Casper får vara hemma från dagis oxå. Fall ifall han blivit smittad så han inte smittar någon annan på dagis.

2 kommentarer:

  1. Usch då, det är så jobbigt när man är liten och sjuk. Hoppas hon kryar på sig och att Casper slipper bli sjuk han också!

    SvaraRadera
  2. Men uscha va jobbigt:-( Ni borde fått med er några tabletter hem o sedan kunnat hätat ut receptet imorgon!... Dumt de där...
    Hoppas att de verkar snabbt och att hon snart är pigg igen!
    Kram K

    SvaraRadera