lördag 16 april 2011

Spel och spark i baken

Det hade gått bra med barnen hos mormor och morfar. Förutom att Clara inte var riktigt pigg. Stackaren hade feber och ont i halsen. Men när vi kom var hon lite piggare då hon fått lite alvedon.
Vi bjöds även på gott grillat. Mums!
Barnen var trötta när vi kom hem och de somnade på 10 minuter. Clara hade 38,4grader i feber stackarn. Hoppas hon blir bättre imorgon.



Visst är det roligt att spela spel? Det är vad jag och Andreas gjort ikväll. Det var inget roligt på tv så detta var alternativ två och det fick bli Trivial Pursuit. Blir inte av att man spelar spel så ofta, men roligt är det.

Uppdatering angående badkaret: En av de snälla personerna på varumottagningen på Bauhaus hörde av sig och hade "jagat" runt i landet och hittat ett rätt badkar till mig. Så han skulle höra av sig på måndag igen så vi kunde prata om frakten och sådär.
De verkar ha fått en liten spark i baken när det blev som det blev idag. Annars hade vi nog fortfarande stått på någon jäkla väntelista och sagt att de inte kommit ännu när vi hade ringt. Så det kom ju något positivt av att vi åkte dit i onödan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar