tisdag 20 september 2011

Strumpor med ett syfte

Ja, det finns alltså ett syfte med att det står L & R på strumporna...

Igår morse när jag skulle packa träningsväskan så hittade jag bara en av mina träningsstrumpor. Det är Andreas som hela tiden snor mina strumpor. Men jag hittade 2 vänsterstrumpor. En som var min och en som var Andreas. I brist på en högerstrumpa fick jag fick ta dom då da.

Men nä, att använda en Leftstrumpa på en Rightfoot ska man alltså inte göra. Tydligen så betyder L att man MÅSTE ha den på vänsterfoten. För har man den på högerfoten så blir det tydligen nån slags "bulle" på "mittentån" (va fasen heter den tån... långtån eller? jaja ni vet vilken jag menar) av strumpan och det blir ett tryck på tån när de befinner sig i löparskorna. Att då igår springa 8,7km med sådant tryck på tån resulterar i en mycket, mycket öm och blå/lila tå efteråt. Inte skoj!

Stod och höll i och tänkte att jag skulle köpa nya träningsstrumpor förra veckan, men tänkte att jag kunde nog vänta. Men "somliga straffar gud med detsamma" som det heter.
Så idag var det jag som åkte och köpte nya träningsstrumpor, som är mina, mina och bara mina (hör du det nu Andreas!!!)
De testades med lite löpning ikväll oxå, men tån blev ju inte bättre för det utan den är fortfarande blå/lila och öm som satan. Men den får vila imorgon för då är det bara core som står på träningsschemat.

Lärdom av detta:
Strumpor där det står L måste alltså sitta på vänsterfoten och kan inte lånas ut till högerfoten!

Fel, fel, fel!
Ser ni att det blir en liten överbliven "strumpdel" på högerfoten? *hihi*

Rätt!!!


Till er som har fotfobi (däribland räknas även jag)... TITTA BORT!!!


Resultatet blev denna blå/lila, otroligt ömma tå.
En dålig bild, men jag kan säga att den är blåare i verkligheten än vad det syns på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar